Wat doen we?

Het belangrijkste doel voor het team van MLD Concept is om een totale service te bieden aan haar klanten zonder de behoeften van de klant uit het oog te verliezen.

Op het gebied van communicatie door middel van het promotieartikel streven we naar het realiseren van ideeën die tot stand komen door de samenwerking tussen MLD Concept en de klant. Zoeken naar een manier van adverteren die maakt dat het evenement van de klant uit het oog springt.

Om dit objectief te behalen moeten we eerst het artikel weten te vinden die dit kan bewerkstelligen en deze te voorzien van een personalisatie. Het is van groot belang dat we op de hoogte zijn van alle bedrukkingtechnieken die bestaan : je kan niet alles drukken op het te drukken artikel !

Onze kennis alsook onze zorgvuldige keuze van partners maken het mogelijk om zowel zeefdruk als tampondruk, digitale bedrukking, gravure, borduren, sublimatie, doming en vele andere technieken te beheersen.

We beschikken ook over een opslagruimte van meer dan 400 vierkante meter die het mogelijk maakt om uw goederen te stockeren en in te staan voor het logistieke gedeelte ervan.